Ultraline overkapping

Onderstaande uitvoeringen van de Ultraline overkapping verschillen in de basis niet van elkaar. Het kubistische en robuuste design biedt bij alle modellen de mogelijkheid een overspanning van zeven meter breed op twee staanders te realiseren. De geïntegreerde glashelling in de ligger zorgt ervoor dat het dak volledig horizontaal oogt. 

De Ultraline overkapping kan zowel als aanbouw als vrijstaande tuinkamer worden geplaatst en kan naar wens worden uitgebereid met isolatieglas, zonwerend glas, glazen schuifwanden, schuifpuien, kozijnen, zonwering en screens. Creëer zo jouw eigen volledig op maat gemaakte tuinkamer!

Ultraline Classic

De Ultraline Classic is een overkapping met een modern en industrieel uiterlijk en is voorzien van een uniek overstek. Het kubistische design met geintegreerde glashelling in de ligger biedt de mogelijkheid een overspanning van zeven meter breed te realiseren zonder veel uitzicht op uw tuin te verliezen. Bij een grotere breedte wordt de goot gekoppeld op een extra staander. Voor de Ultraline Classic is de maximaal te realiseren diepte zes meter inclusief een overstek. 

Ultraline Style

De Ultraling Style combineert de unieke kenmerken van de Ultraline Classic met een wat meer minimalistische look. In plaats van overstek heeft de Ultraline Style een voorlijst wat zorgt voor een strak uiterlijk. Het kubistische design met geintegreerde glashelling in de ligger biedt de mogelijkheid een overspanning van zeven meter breed te realiseren zonder veel uitzicht op uw tuin te verliezen. Bij een grotere breedte wordt de goot gekoppeld op een extra staander. Voor de Ultraline Style is de maximaal te realiseren  diepte vijf meter.

Ultraline Compact

De Ultraline compact heeft met zijn opgehoogde liggers een gestroomlijnd uiterlijk en past uitstekend bij de huidige modernistische architectuur. Het kubistische design met geïntegreerde glashelling in de ligger biedt de mogelijkheid een  overspanning van zeven meter breed te realiseren zonder veel uitzicht op uw tuin te verliezen. Bij een grotere breedte wordt de goot gekoppeld op een extra staander. Voor de Ultraline Compact is de maximaal te realiseren  diepte vijf meter.