Opties en Accessoires 

Frameless doors, schuifpui, kozijnen, aluminium wanden, zonwering of een volledige tuinkamer?
Al onze overkappingen zijn o.a. uitbreidbaar met bovengenoemde opties.
Heb je al een overkapping en wil je een wand of zonwering toevoegen? Dat kan natuurlijk ook. 

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten beschut kunnen genieten of juist meer ruimte binnen creëren met een tuinkamer? Met voor- en zijwanden realiseer je die droom. Dat wordt genieten! 

Ben jij aan het kijken naar een nieuwe veranda of tuinkamer? Of heb je al een bestaande veranda en wil je deze uitbreiden met voor- en zijwanden? Dat is geen probleem! Luxe Tuinen heeft een breed assortiment aan verschillende soorten voor- en zijwanden. Met deze voor- en zijwanden kan jij jouw leefruimte beter afschermen tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Sluit jij jouw  veranda aan alle kanten af? Dan noemen we dat een  tuinkamer.
Frameless doors

Het hele jaar genieten van uw overkapping, ongeacht de weersomstandigheden en zonder zichtverlies op uw tuin? Deze glazen schuifwand kan onder vrijwel ieder type/merk overkapping worden geplaatst, zowel hout als aluminium. De glazen schuifwand wordt geleverd met 10mm gehard veiligheidsglas en zal altijd precies naar wens op maat worden gemaakt. Verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.

AL30 Schuifwanden

De AL30 schuifwand heeft een 6mm beglazing met daaromheen een stevig aluminium profiel. De ranke profielen zorgen ervoor dat het aluminium frame de schuifwand beter afsluit en dus beschermt tegen wind en water. Ook deze schuifwand kan onder vrijwel alle type overkapping worden geplaatst.

New yorker doors 

De industriele uitstraling die deze schuifwand met zich meebrengt is een mooie aanvulling op de stijlvolle AL30.
Het design is minimalistisch en strak en geeft jouw glazen schuifwand in een klap een mooie industriële look! Aluminium wand 

Sluit uw overkapping af voor regen en wind door een aluminium wand toe te voegen. De aluminium panelen hebben een strak uiterlijk, zijn krasvast, solide maar licht in gewicht en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium met poedercoating. Daarnaast is een aluminium wand onderhoudsvriendelijk en weer- en hittebestendig, ideaal voor het creëren van visueel aantrekkelijke zij- en of achterwanden en worden op locatie op maat gemaakt. Een voor of zijwand kan volledig bestaan uit aluminium panelen of gecombineerd met een glaspaneel in helder of melkglas.   

Zonwering 

Onze zonweringen worden op het dak van uw overkapping gemonteerd en bieden een uitstekende bescherming tegen de zon. Alle zonweringen worden geleverd met Somfy motor met afstandsbediening. Ook zijn zij uitgerust met ritsgeleiding, het zogehete “ZIP-systeem”. Dit betekent dat het doek langs de zijkant strak wordt gehouden door een rits, hierdoor heeft de wind minder vat op het doek. U kunt kiezen tussen bovenliggende of onderliggende zonwering. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Screens

Naast een zonwering op het dak van uw overkapping kunt u er ook voor kiezen een screen te plaatsen aan de voor of zijkant van uw overkapping. 

Accessoires 

Coming soon